Højslev Station IF | Stoholmvej 9 | 7840 Højslev | CVR.: 82340254

Conventus - brugervejledning for trænere

Som træner har du blandt andet mulighed for at bruge Conventus til kommunikation med dine spillere og til at tjekke hvem der har tilmeldt sig og betalt (og dermed er må deltage i kamp).

Nedenstående vejledning giver en kort introduktion til Conventus og de muligheder du har.

Har du brug for yderligere information kan du tage et kig på Conventus's egen vejledning på nettet https://www.conventus.dk/support/ eller skrive en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Login

For at logge på skal du gå til https://www.conventus.dk og logge med det brugernavn og password du har modtage pr. mail.

Har du ikke modtaget brugernavn og password, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

conventus login

Startbilledet

Når du er logget på ser du nedenstående skærmbillede. Her kan du

1. Rette din egen profil (mailadresse, telefonnumre mv.)
  2. Se spillerne på dit/dine hold - Adressebog
  3. Sende mails til udvalgsmedlemmer og dine spillere - E-mail

Punkterne er uddybet nedenstående.

aabningsskaerm

Rette din profil

Hvis du klikker på knappen ”Rediger min profil” får du mulighed for at rette de oplysninger klubben har om dig. F.eks. hvis du skifter adresse eller får nyt telefonnummer.

Hvis du klikker på knappen ”Ændre mit password”, får du mulighed for at ændre den adgangskode, du bruger til at logge ind i Conventus med.

retteprofil

Adressebog

Hvis du klikker på holdnavnet ser du en liste med alle ledere og spillere der er knyttet til dit hold.

Hvis du klikker på et af navnene får du vist informationer, om den du har klikket på.

Du har også mulighed for at rette informationer på dine spillere, hvis de f.eks. har fået nyt telefonnummer eller mailadresse.

adressebog

E-mail

Hvis du klikker på e-mail, kan du sende e-mails til dit hold eller andre i klubben.

Mailen vil blive vist, som var den sendt fra din egen mail, og svarene vil dermed blive sendt direkte til din egen mail.

Klik på ”ny e-mail” for at sende en mail. Du kan nu krydse af, hvem du vil sende e-mailen til. Du kan både vælge et helt hold, eller blot en enkelt person.

email

Vedhæft fil til mail

Hvis du ønsker at vedhæfte en fil til mailen, skal denne først uploades til Conventus.

Dette gøres på følgende måde:

1. Vælg ”Arkiv” ude i startbilledet
  2. Klik på fanen "Filer"
  3. Klik på ”upload” og vælg hvilke filer du vil have lagt ind i Conventus.

upload

upload2

Udskrifter

I Conventus har du mulighed for at udskrive spillerlister og afkrydsningslister for dit hold.

Hvis du klikker på ”de to personer” der er ved siden af holdnavnet, kommer der en lille menu frem, hvor du kan vælge "udskriv" eller "afkrydsningsliste".

udskriv1

Hvis du vælger punktet ”udskriv”, kan du udskrive en liste med informationer på alle de spillere, der er på holdet.

udskriv4

Hvis du vælger punktet ”Afkrydsningsliste”, kan du udskrive en liste til at ”råbe navne op efter”, eller blot krydse af om spillerne har været til træning eller kamp den pågældende dag.

Du kan med listen også se, om dine spillere har meldt sig til og dermed betalt. (Hvis de ikke står i Conventus har de ikke meldt sig til og dermed ikke betalt).

udskriv3